A felújítás legnagyobb segítője

Bizonyára nem egyedül vagyok úgy a felújítási feladatokkal, hogy ha már csak rá gondolok kiráz a hideg. Én viszonylag sokszor költöztem még az egyetem és a főiskola alatt, és így legalább a festési feladatok rengetegszer jöttek velem szembe, annak minden szépségével és nehézségével együtt. Ma már magam mögött hagytam ezeket az élményeket, de nem gondoltam volna, hogy így, nyolc év után a ház felújítása során újra szembe fognak velem jönni. Nem tartom magunkat egy hihetetlen gazdag családnak, de hála a jó égnek azért mindig mindenre van annyi pénz, amennyi kell, semmiben sem szenvedünk hiányt, így pedig úgy érzem, hogy nagyon sok családhoz viszonyítva kiváltságos helyzetben vagyunk.

Amikor azonban elkezdtünk szakembert keresni rögtön rá is ébredtem, hogy nem az anyagiakkal van és lesz a legnagyobb problémánk, hanem bizony a szakemberekkel, és azzal, hogy nagyon sokat kell várni egy-egy munka megkezdésére, akár fél vagy rosszabb esetben egy évet is. Én pedig pontosan emiatt úgy döntöttem, hogy magunk csináljuk meg a falfestés feladatait. Persze azt is tudtam, hogy eszközigénye és tanulási igénye is van a dolognak, de ahogy beszélgettünk a férjemmel egy jó közös programnak tűnt.

Hála a jó égnek aztán egy nagyon jó barátom javaslatára felvettem a kapcsolatot a fabrikshop.hu csapatával, akik mindenben tökéletes segítségünkre voltak, történetesen a falcsiszoló zsiráf segítségét is ők ajánlották, ami a legnagyobb terhet, a szép csiszolási feladatot le is vette a vállunkról. Innentől már sínen voltunk, nem is volt kérdés, hogy szép lesz a festés végeredménye. Nagyon hálás vagyok magunknak, hogy bele mertünk ebbe vágni, mert így a saját kezünk nyoma is benne van a házban, és a közös munka új élményeket adott mindkettőnknek. Nem mellesleg van egy csodálatos barkács áruház, aki innentől biztos pont a család életében.