Egy nehéz választás tökéletes eredménye

Én már közel két éve élek Budapest területén, a kilencedik kerületben találtam végül a magam számára egy tökéletes helyet egy kiadó lakás segítségével a Professional Premium Property Zrt. kínálatából, s bár nagyon rögös és kalandos út volt még eljutottam hozzájuk, hiszen fogalmam sem volt, hogy hol lehet jó albérlet budapest területén, most azt mondhatom, nem csak eredményes, de tökéletes választás is volt ez részemről, hiszen két éve ugyanabban a lakásban élek, minden segítséget megkapok a Professional Premium Property Zrt. munkatársaitól, egyszóval hosszabban keresgélve sem találtam volna jobb megoldást, ebben biztos vagyok. Nekem pedig egyetlen tényező nem állt rendelkezésemre az albérlet választás előtt, az pedig az idő volt.

Én ugyanis azt gondoltam, hogy az egyik nagyon jó barátom által bérelt lakásban fogok tudni lakni hogy ha sikerül az egyetemre a felvételim, és az utolsó előtti pillanatig ez így is volt tervben, azonban ő sajnos közölte, hogy a barátjának felmondták a helyét, és ő megy hozzá albérletbe, nekem pedig így nem marad hely, hiszen kicsi a lakás ahhoz, hogy ők ketten és még én is ott élhessünk. Persze mondanom sem kell, hogy a csalódás mellett a kétségbeesés volt a jellemző érzés abban pillanatban a gyomromban, így hát azonnal keresésnek láttam, mert vidékről minden nap hajnalban kellett volna kelnem hogy nyolcra az órákon tudjak lenni és minden este későn értem volna haza, mondhatjuk, hogy éjszaka, így ez a lehetőség nem állt rendelkezésemre.

Hála a jó égnek az egyik nagyon jó barátomnak a segítségével rátaláltam az alberletbudapest.hu csapatára, akik hihetetlen profi és segítőkész hozzáállással és a tökéletes kérdésekkel felmérték hogy pontosan mire lenne szükségem és azt is gyorsan feltérképeztük, hogy mely kerületek jöhetnek szóba, és a következő pillanatban már azon kaptam magam, hogy a kiadó lakások listáját nézegetem, és azt tervezzük, hogy a három potenciális lakást mikor tudom megnézni. Szerencsére a háromból egy tökéletes lett, és abban lakom még a mai napig is, így nem hogy problémám nem volt vele, de maradéktalan elégedett vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket aki albérlet tekintetében választás előtt áll. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni a munkájukban.