Szükségem volt rájuk

Amikor belekezdtem a vállalkozásom kialakításába nagyon jól tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom, mert számtalan dologhoz értek ugyan, de maga a tevékenységi kör, a sok alkalmazotti igény, a különböző engedélyek és jogszabályi előírások, amik tarkítják a tevékenységet, nem nagyon hagynak majd nyugodt és szabad percet a kialakítás idején. És akkor még finoman és enyhén fogalmaztam. Tudtam jól azt is, hogy nagy szükségem lesz jó szakemberekre, legyen szó a vállalaton belül dolgozó, munkavállalóként megjelenő alkalmazottakra, akik az operatív és mindennapi teendőkben segítenek, vagy stratégiai partnerekre, akik általában külső szolgáltatóként jelennek meg, és a kihelyezett tevékenységeket végzik. Abban is biztos voltam, hogy csak olyan partnerekkel szeretnék együtt dolgozni, akik kifejezetten jól végzik a tevékenységüket, vagyis a legfelsőbb minőségi kategóriába tartoznak a tevékenységet illetően a piacon. És hát persze azzal is tisztában voltam, hogy ezeket felkeresni és megtalálni nem kevés idő és energia sok esetben.

Én azt a taktikát választottam, hogy ajánlásokat gyűjtöttem be partnerektől vagy ismerősöktől, persze mindig arra a kifejezett területre, ahol láttam, hogy náluk nagyon profi segítségtől érkezik a megoldás. És ezzel a taktikával a legtöbb vakfoltot ki is tudtam lőni, hála a jó égnek azt is, amitől én nagyon féltem. A munkavédelem területét.

Erre ugyanis semmilyen tapasztalatom vagy tudásom nem volt, nem rendelkezem semmilyen használható információval a területet illetően azon kívül, hogy számos jogszabállyal tűzdelt és kötelező tevékenység, és az abban való mulasztás estén kemény bírságokra lehet számítani.

Hála a jó égnek, az ajánlásom tökéletes volt, mert a https://activesafety.hu/ csapata minden kis apró feladatot és problémát azonnal a kezébe vesz, és a legtöbb esetben meg is old. Nagyon jó érzékkel tudják, hogy mik azok a dolgok, amik mondjuk tulajdonosi döntést igényelnek, és azokat elém tárják, döntési változatokkal együtt, a kevésbé fontos, mondhatni rutin feladatokat pedig megoldják majd beszámolnak róla természetesen a megszokott és nagyon jól működő kommunikáció során. Nagyon imádom a velük való közös munkát és mindenkinek csak ajánlani tudom a felkeresésüket a munkavédelmet illetően.